Emerio – Äggkokare Rostfri Design 350 W Rostfri/Svart

Emerio – Äggkokare Rostfri Design 350 W Rostfri/Svart är en stilren och praktisk äggkokare som gör det enkelt att tillaga perfekt kokta ägg varje gång. Med sin eleganta rostfria design och svarta detaljer blir den en snygg och funktionell tillskott till ditt kök.

Denna äggkokare har en effekt på 350 W, vilket ger tillräckligt med kraft för att snabbt och effektivt koka äggen. Den har plats för att koka upp till 7 ägg samtidigt, vilket gör den idealisk för både små och stora hushåll.

Med hjälp av den medföljande mätskålen kan du enkelt mäta upp rätt mängd vatten för att få önskad hårdhet på äggen. Du kan välja mellan att koka ägg med hård, medium eller mjuk konsistens, beroende på dina preferenser. Äggkokaren har även en inbyggd timer som gör det enkelt att hålla koll på koktiden.

Den rostfria designen gör att äggkokaren är enkel att rengöra och hålla ren. Den har även en avtagbar äggbricka och lock, vilket underlättar vid rengöring och förvaring. Dess kompakta storlek gör att den tar minimalt med plats på köksbänken eller i skåpet när den inte används.

Emerio – Äggkokare Rostfri Design 350 W Rostfri/Svart är en pålitlig och användarvänlig äggkokare som kommer att göra äggkokningen till en enkel och bekväm uppgift. Med sin stilrena design och praktiska funktioner är den ett utmärkt val för alla älskare av ägg.