Pillivuyt – Äggkopp

119.00 kr

Pillivuyt – Äggkopp är en elegant och praktisk äggkopp tillverkad av högkvalitativt porslin. Denna äggkopp är perfekt för att njuta av dina ägg på ett stilfullt sätt.

Äggkoppen är tillverkad av Pillivuyts signaturporslin, vilket är känt för sin hållbarhet och värmebeständighet. Detta innebär att du kan använda äggkoppen både i ugnen och i mikrovågsugnen utan att riskera att den spricker eller skadas. Dessutom tål den även maskindisk, vilket gör rengöringen enkel och bekväm.

Designen på Pillivuyt – Äggkopp är enkel och tidlös. Den har en rundad form med en stabil bas som gör att ägget står stadigt och inte välter. Äggkoppen har också en liten kant runt öppningen, vilket gör det enkelt att knacka av äggskal utan att riskera att ägget rullar iväg.

Den vita färgen på äggkoppen ger den en elegant och ren look som passar perfekt på frukostbordet eller vid brunchen. Dess enkla design gör att den lätt kan kombineras med andra porslinsserviser och dukningar.

Pillivuyt – Äggkopp är inte bara vacker att se på, den är också praktisk att använda. Den rymmer ett ägg av standardstorlek och håller ägget varmt under hela måltiden. Du kan enkelt placera äggkoppen på en tallrik eller i en äggkoppshållare för att servera ägget på ett elegant sätt.

Sammanfattningsvis är Pillivuyt – Äggkopp en stilfull och funktionell äggkopp tillverkad av högkvalitativt porslin. Dess hållbara konstruktion och eleganta design gör den till en perfekt kompanjon för att njuta av dina ägg på bästa sätt.