Oxo – Äggskärare 14 cm x 6.5 cm

Oxo Äggskärare är ett köksredskap designat för att enkelt och effektivt skära kokta ägg i jämna skivor. Med en längd på 14 cm och en bredd på 6,5 cm är denna äggskärare kompakt nog att passa i de flesta kökslådor, samtidigt som den är tillräckligt stor för att hantera ägg av standardstorlek.

Äggskäraren är tillverkad av högkvalitativa material, inklusive rostfritt stål och slitstark plast, vilket garanterar långvarig användning och hållbarhet. De rostfria ståltrådarna är spända för att skära genom ägget med minimal ansträngning och utan att krossa det, vilket resulterar i perfekt formade äggskivor för sallader, smörgåsar eller garnering.

Handtaget på Oxo Äggskärare är utformat med användarvänlighet i åtanke. Det är tillverkat med en mjuk, bekväm greppyta som minskar handtrötthet och gör det enkelt att kontrollera skärningen. Detta är särskilt användbart när man behöver skära flera ägg i följd.

För att använda äggskäraren, placera ett skalat, kokt ägg i skärarens bas. Basen har en form som håller ägget på plats under skärningen. När ägget är på plats, sänk ner det övre handtaget så att de rostfria ståltrådarna skär igenom ägget. Resultatet är jämna och rena äggskivor.

Rengöringen av Oxo Äggskärare är enkel och okomplicerad. Den kan sköljas av under rinnande vatten eller diskas i diskmaskin, vilket sparar tid och ansträngning i köket.

Sammanfattningsvis är Oxo Äggskärare en praktisk och effektiv köksartikel för alla som ofta inkluderar ägg i sin matlagning. Dess ergonomiska design, hållbara konstruktion och enkel rengöring gör den till ett värdefullt tillskott till köksutrustningen.