Aida – Raw Tallrik 23 cm Vit

160.00 kr

Aida Raw Tallrik 23 cm Vit är en enkel och stilren vit tallrik med en diameter på 23 cm. Den är en del av Aida Raw-serien som kännetecknas av sitt rustika och oregelbundna utseende.

Köp produkt

Aida Raw Tallrik 23 cm Vit är en del av Aidas Raw-serie, som är känd för sin rustika och naturliga design. Tallriken har en diameter på 23 centimeter och är tillverkad av högkvalitativt stengods, vilket ger den en robust och hållbar känsla. Den vita färgen på tallriken är matt och har en lätt oregelbunden textur som bidrar till en handgjord känsla och ett unikt utseende.

Designen av Aida Raw Tallrik är inspirerad av nordisk natur och skandinavisk minimalism, vilket återspeglas i dess enkla men ändå eleganta form. Kanterna på tallriken är något ojämna, vilket förstärker den organiska känslan och gör varje exemplar unikt.

Tallriken är både mikrovågs- och diskmaskinssäker, vilket gör den praktisk för dagligt bruk. Den är också stapelbar, vilket underlättar förvaring i köksskåp. Aida Raw Tallrik 23 cm Vit är lämplig för en mängd olika maträtter, från huvudrätter till mellanmål, och kan användas vid såväl vardagsmåltider som vid mer formella tillfällen.

Sammanfattningsvis är Aida Raw Tallrik 23 cm Vit en mångsidig och estetiskt tilltalande tallrik som kombinerar funktionalitet med en modern och naturnära design, vilket gör den till ett populärt val för den designmedvetna konsumenten.