Anders Petter – Backaryd Pressobryggare 350 ml

249.00 kr

Anders Petter – Backaryd Pressobryggare 350 ml är en kompakt och praktisk kaffebryggare som ger dig möjlighet att enkelt brygga en kopp kaffe med rik smak och arom. Perfekt för den som vill njuta av en kvalitetskopp kaffe hemma eller på resande fot.

Köp produkt

Anders Petter – Backaryd Pressobryggare 350 ml är en högkvalitativ och stilren kaffebryggare som är perfekt för att brygga en kopp kaffe av högsta kvalitet. Med en kapacitet på 350 ml kan du enkelt brygga en eller två koppar kaffe åt gången.

Denna pressobryggare är tillverkad av rostfritt stål av högsta kvalitet, vilket gör den både hållbar och lätt att rengöra. Den har en elegant och minimalistisk design som passar perfekt i alla kök eller på kontoret.

Med Anders Petter – Backaryd Pressobryggare kan du enkelt brygga kaffe på traditionellt sätt. Fyll bara bryggaren med ditt favoritkaffe och häll över hett vatten. Låt kaffet dra i några minuter och tryck sedan ner kolven för att separera kaffesumpen från den färdiga kaffedrycken. Resultatet blir en rik och smakfull kopp kaffe med en fyllig arom.

Denna pressobryggare har en ergonomiskt utformad handtag som gör det enkelt att hälla upp kaffet utan att riskera att bränna sig. Den har också en praktiskt utformad pip som förhindrar att kaffesumpen hamnar i koppen när du häller upp.

Anders Petter – Backaryd Pressobryggare är inte bara en funktionell och praktisk kaffebryggare, den är också en stilfull inredningsdetalj. Den eleganta designen och det blanka rostfria stålet ger den en modern och tidlös look som kommer att imponera på dina gäster.

Oavsett om du är en kaffeentusiast eller bara vill njuta av en god kopp kaffe på morgonen, så är Anders Petter – Backaryd Pressobryggare 350 ml det perfekta valet för dig. Med sin höga kvalitet, användarvänlighet och stilrena design kommer den att ge dig en fantastisk kaffebryggning varje gång.

Artikelnr: bfa213864cca Etiketter: , , , , ,