Anders Petter – Backaryd Pressobryggare 800 ml

349.00 kr

Anders Petter – Backaryd Pressobryggare 800 ml är en praktisk och stilren kaffebryggare som ger dig möjlighet att enkelt brygga ditt kaffe precis som du vill ha det. Med en kapacitet på 800 ml kan du njuta av flera koppar kaffe samtidigt.

Köp produkt

Anders Petter – Backaryd Pressobryggare 800 ml är en högkvalitativ och stilren kaffebryggare som är perfekt för att brygga en smakrik och aromatisk kopp kaffe. Med en kapacitet på 800 ml kan du enkelt brygga upp till 4 koppar kaffe åt gången, vilket gör den idealisk för både enskilda kaffedrickare och mindre sällskap.

Denna pressobryggare är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket ger den en robust och hållbar konstruktion. Den är även utrustad med en värmeisolerad handtag och lock, vilket gör den enkel och säker att använda. Den ergonomiska designen gör det också enkelt att hälla upp kaffet utan att riskera att bränna sig.

Backaryd Pressobryggare har en enkel och effektiv bryggprocess. Du behöver bara fylla bryggaren med ditt favoritkaffe och hälla på hett vatten. Sedan låter du kaffet dra i några minuter innan du trycker ner kolven för att separera kaffesumpen från den färdiga drycken. Resultatet blir en rik och smakfull kopp kaffe med en fyllig kropp och en härlig arom.

Denna pressobryggare är också lätt att rengöra. Eftersom den är tillverkad av rostfritt stål kan du enkelt skölja av den under rinnande vatten eller diska den i diskmaskinen. Detta gör att du kan njuta av din kopp kaffe utan att behöva oroa dig för rengöringen efteråt.

Anders Petter – Backaryd Pressobryggare 800 ml är en perfekt kombination av funktionalitet och stil. Den eleganta designen gör den till en snygg detalj i ditt kök eller på ditt kaffebord. Oavsett om du vill njuta av en kopp kaffe på morgonen, bjuda in vänner på fika eller bara koppla av med en god bryggning, så är denna pressobryggare ett utmärkt val.

Artikelnr: 6e6006bd7ee4 Etiketter: , , , , ,