Eva Solo – Green Tools Ångskål för mikrovågsugn Grön

577.00 kr

Eva Solo – Green Tools Ångskål för mikrovågsugn Grön är en praktisk och miljövänlig produkt som gör det enkelt att ånga grönsaker och andra livsmedel i mikrovågsugnen.

Ångskålen är tillverkad av högkvalitativt och hållbart material som är fritt från BPA och ftalater. Den är designad med en smart lockfunktion som gör det enkelt att försegla skålen och behålla ångan under tillagningen.

Med denna ångskål kan du snabbt och enkelt tillaga hälsosamma och näringsrika måltider. Du behöver bara tillsätta lite vatten i skålen, lägga i dina grönsaker eller andra livsmedel och placera skålen i mikrovågsugnen. Ångan som bildas hjälper till att bevara smak, färg och näringsämnen i maten, samtidigt som den ger en jämn och skonsam tillagning.

Ångskålen har en generös kapacitet på 1,5 liter, vilket gör att du kan tillaga stora mängder mat åt hela familjen. Den är också utrustad med praktiska handtag som gör det enkelt att hantera skålen när den är varm.

Eva Solo – Green Tools Ångskål för mikrovågsugn Grön är inte bara funktionell och hållbar, den har också en stilren och modern design. Den gröna färgen ger ett fräscht och naturligt utseende som passar perfekt in i det moderna köket.

Denna ångskål är en del av Eva Solos Green Tools-serie, som är känd för sina miljövänliga och hållbara produkter. Genom att välja denna ångskål bidrar du till att minska användningen av engångsprodukter och främjar en mer hållbar livsstil.

Sammanfattningsvis är Eva Solo – Green Tools Ångskål för mikrovågsugn Grön en praktisk, hållbar och stilren produkt som gör det enkelt att ånga grönsaker och andra livsmedel i mikrovågsugnen. Med denna ångskål kan du tillaga hälsosamma och näringsrika måltider på ett snabbt och enkelt sätt.