Arabia – Paratiisi Kanna 40 cl

539.00 kr

Arabia – Paratiisi Kanna 40 cl är en vacker och funktionell kanna med det ikoniska Paratiisi-mönstret, perfekt för servering av drycker. Den har en kapacitet på 40 cl och är tillverkad av högkvalitativt porslin.

Köp produkt

Arabia – Paratiisi Kanna 40 cl är en vacker och funktionell kanna som är perfekt för att servera drycker på ett elegant sätt. Kannan är en del av Arabia’s Paratiisi-serie, som är känd för sin färgglada och lekfulla design.

Kannan är tillverkad av högkvalitativt porslin, vilket gör den både tålig och lätt att rengöra. Den har en kapacitet på 40 cl, vilket gör den tillräckligt stor för att rymma en generös mängd dryck. Den har också en praktisk hällpip som gör det enkelt att hälla upp drycken utan att spilla.

Designen på Paratiisi-kannan är inspirerad av naturen och har ett mönster med färgglada blommor och fåglar. Mönstret är handmålat och varje kanna är unik. Detta gör att kannan blir en vacker och dekorativ detalj på bordet, samtidigt som den är funktionell.

Kannan är perfekt för att servera allt från vatten och juice till te och kaffe. Den kan användas både till vardags och vid speciella tillfällen, och kommer garanterat att imponera på dina gäster. Den är också en utmärkt presentidé till någon som uppskattar vackra och praktiska föremål.

Sammanfattningsvis är Arabia – Paratiisi Kanna 40 cl en vacker och funktionell kanna som är perfekt för att servera drycker på ett elegant sätt. Dess färgglada design och högkvalitativa material gör den till en perfekt detalj på bordet.

Artikelnr: 5ca93b60a85e Etiketter: , , ,