Arabia – Pastoraali Skål 13 cm

172.00 kr

Arabia Pastoraali Skål är en vacker och praktisk skål med en diameter på 13 cm, perfekt för servering av små portioner eller som en dekorativ detalj i hemmet. Skålen har ett vackert blommönster och är tillverkad av högkvalitativt porslin.

Köp produkt

Arabia – Pastoraali Skål 13 cm är en vacker och funktionell skål som är perfekt för att servera små portioner av soppor, sallader, desserter eller snacks. Skålen är tillverkad av högkvalitativt porslin och har en diameter på 13 cm, vilket gör den till en idealisk storlek för enskilda portioner.

Designen på Pastoraali-skålen är inspirerad av naturen och har ett vackert mönster med blommor och fåglar i mjuka färger. Detta ger skålen en romantisk och lantlig känsla som passar perfekt för att skapa en mysig och inbjudande atmosfär vid dukningen.

Skålen är också mycket praktisk och tålig. Den tål både ugn, mikrovågsugn och diskmaskin, vilket gör den lätt att använda och rengöra. Dess robusta konstruktion gör den också motståndskraftig mot repor och fläckar, vilket gör att den behåller sin vackra design och kvalitet under lång tid.

Arabia är ett välkänt och respekterat varumärke inom porslin och keramik, och deras produkter är kända för sin höga kvalitet och tidlösa design. Pastoraali-skålen är inget undantag och är ett utmärkt val för både vardagligt bruk och speciella tillfällen.

Oavsett om du använder den för att servera en läcker soppa till lunch eller för att servera en elegant dessert till middagsgästerna, kommer Arabia – Pastoraali Skål 13 cm att vara en vacker och funktionell tillskott till ditt kök och din matupplevelse.

Artikelnr: c5e9eb13e114 Etiketter: , , ,