Bar Craft – Bartenderset 9 delar Silver

Produktbeskrivning:

Bar Craft – Bartenderset 9 delar Silver är ett omfattande och stilfullt bartenderset som är perfekt för den entusiastiska hemmabartendern såväl som för professionellt bruk. Setet innehåller alla de grundläggande verktygen som behövs för att skapa en mängd olika cocktails, från klassiker till mer innovativa skapelser.

Innehåll:
1. Shaker: En robust och elegant cocktailshaker med en kapacitet på ca 750 ml, tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål. Shaker består av tre delar: en behållare, en sil och ett lock, vilket gör det enkelt att blanda och sila dina drinkar utan spill.
2. Jigger: Ett dubbeländat mått som används för att mäta upp sprit och andra vätskor med precision. Ena sidan mäter vanligtvis 25 ml och den andra 50 ml.
3. Barsked: En lång barsked som är idealisk för att röra om ingredienser i höga glas och shakers. Den har en spiralhandtag som underlättar snurrande och en platt ände som kan användas för att krossa ingredienser.
4. Isklypa: En praktisk isklypa som gör det enkelt att hantera isbitar utan att smälta dem med händerna.
5. Flasköppnare: En robust och pålitlig flasköppnare som enkelt tar bort kapsyler från flaskor.
6. Korkskruv: En klassisk korkskruv med en spiral och en hävarm, vilket gör det enkelt att öppna vinflaskor.
7. Barsil: En finmaskig sil som används för att filtrera bort fruktkött, is och andra fasta ingredienser från drinken när den hälls från shakern till glaset.
8. Citruspress: En manuell citruspress som är perfekt för att snabbt pressa citroner, lime och andra citrusfrukter för färska drinkar.
9. Muddler: En muddler eller stöt som används för att mosa eller “muddla” frukt, örter och kryddor i botten av ett glas för att frigöra smaker.

Alla delar i setet är tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål med en silverfinish, vilket ger en professionell och elegant look. Setet är lätt att rengöra och tål maskindisk, vilket gör det praktiskt för både hemmabruk och i barer. Med detta set kan du enkelt utforska konsten att blanda drinkar och imponera på dina gäster med dina mixologiska färdigheter.