Bergs Potter – Modena Kruka 35 cm Grön Glasyr

1,499.00 kr

Bergs Potter Modena Kruka är en grönglaserad kruka som mäter 35 cm i diameter, perfekt för att ge ditt hem eller trädgård en elegant touch.

Köp produkt

Bergs Potter – Modena Kruka 35 cm Grön Glasyr är en vacker och funktionell kruka som är perfekt för att ge ditt hem eller trädgård en touch av elegans och stil. Krukan är tillverkad av högkvalitativ terrakotta och har en unik grön glasyr som ger den en levande och färgstark look.

Med en diameter på 35 cm och en höjd på 30 cm är denna kruka tillräckligt stor för att rymma en rad olika växter och blommor. Den har också en hål i botten för att säkerställa att överflödigt vatten kan dräneras ordentligt och undvika rotförruttnelse.

Modena Kruka är handgjord och tillverkad med stor omsorg och precision. Den har en tidlös design som passar perfekt i både moderna och traditionella inredningar. Den gröna glasyren ger krukan en unik och levande karaktär som kommer att bli en iögonfallande detalj i ditt hem eller trädgård.

Terrakotta är ett naturligt material som har utmärkta egenskaper för växttillväxt. Det hjälper till att reglera fuktigheten i jorden och ger en bra luftcirkulation runt rötterna. Detta gör att dina växter kan trivas och växa på bästa sätt.

Bergs Potter – Modena Kruka 35 cm Grön Glasyr är inte bara en vacker dekoration, den är också hållbar och tålig. Den är tillverkad för att klara av både inomhus- och utomhusmiljöer och kan motstå olika väderförhållanden. Du kan placera den på din terrass, balkong eller i trädgården och vara säker på att den kommer att hålla sig vacker år efter år.

Sammanfattningsvis är Bergs Potter – Modena Kruka 35 cm Grön Glasyr en fantastiskt vacker och funktionell kruka som kommer att ge ditt hem eller trädgård en touch av elegans och stil. Med sin unika gröna glasyr och tidlösa design är den perfekt för att visa upp dina favoritväxter och blommor på ett vackert sätt.

Artikelnr: 79855813ce8f Etiketter: , , , , ,