Bergs Potter – Modena Kruka 40 cm Rå Grå

999.00 kr

Bergs Potter Modena Kruka är en elegant och stilren kruka i rå grå färg som passar perfekt för att visa upp dina växter och blommor i hemmet eller trädgården. Med en storlek på 40 cm ger den gott om utrymme för växtens rötter att växa och trivas.

Köp produkt

Bergs Potter – Modena Kruka 40 cm Rå Grå är en vacker och funktionell kruka som är perfekt för att skapa en elegant och naturlig atmosfär i ditt hem eller trädgård. Krukan är tillverkad av högkvalitativ terrakotta och har en rå grå finish som ger den en rustik och tidlös look.

Med sina generösa dimensioner på 40 cm i diameter och 35 cm i höjd är denna kruka perfekt för att plantera större växter eller skapa imponerande arrangemang av blommor och grönska. Dess stora storlek gör det också möjligt för växterna att växa och frodas, vilket ger dem gott om utrymme att utvecklas.

Terrakotta är ett naturligt material som har utmärkta egenskaper för växttillväxt. Det absorberar och behåller fukt, vilket hjälper till att skapa en jämn och balanserad fuktighet för växterna. Detta gör att rötterna kan andas och växterna kan växa starka och friska.

Modena Kruka har en tidlös design med en slät och rundad form. Dess enkla och eleganta utseende gör den till en perfekt passform för alla typer av inredningsstilar, oavsett om det är klassiskt, modernt eller rustikt. Den råa grå finishen ger krukan en naturlig och organisk känsla, vilket gör den till en vacker dekoration i sig själv.

Krukan är handgjord och tillverkad med stor omsorg och precision. Varje kruka är unik och har sin egen karaktär och charm. Dess höga kvalitet och hållbarhet gör att den kan användas både inomhus och utomhus under lång tid.

Bergs Potter – Modena Kruka 40 cm Rå Grå är en perfekt kombination av skönhet och funktionalitet. Den kommer att bli en viktig del av din inredning och ge dina växter en vacker och hälsosam miljö att växa i.

Artikelnr: 8288f51f840a Etiketter: , , , ,