Bergs Potter – Rolling Stones Krukvagn med Hjul 35 cm Mörkgrå

712.00 kr

Bergs Potter Rolling Stones Krukvagn är en praktisk och stilren krukvagn med hjul som underlättar förflyttning av dina växter. Den mörkgrå färgen ger en elegant touch till din trädgård eller inomhusmiljö.

Köp produkt

Bergs Potter – Rolling Stones Krukvagn med Hjul 35 cm Mörkgrå är en elegant och praktisk krukvagn som är perfekt för att flytta och visa upp dina växter på ett stilfullt sätt. Denna krukvagn är tillverkad av högkvalitativt stengods och har en mörkgrå färg som ger den en tidlös och sofistikerad look.

Krukvagnen är utrustad med fyra hjul, vilket gör den lätt att manövrera och flytta runt i ditt hem eller trädgård. Hjulen är tillverkade av slitstarkt gummi och är tysta och smidiga att rulla, vilket gör det enkelt att förflytta dina växter utan att skada golvet eller ytan.

Med en diameter på 35 cm är denna krukvagn perfekt för att rymma medelstora till stora krukor och växter. Den har en stabil och stadig konstruktion som kan bära upp till 50 kg, vilket gör den idealisk för tunga eller stora växter.

Krukvagnen är också utrustad med en praktisk handtag på ena sidan, vilket gör det enkelt att dra eller skjuta vagnen. Handtaget är ergonomiskt utformat för att ge en bekväm grepp och minska belastningen på dina händer och handleder.

Bergs Potter – Rolling Stones Krukvagn med Hjul 35 cm Mörkgrå är inte bara funktionell, den är också en vacker inredningsdetalj i sig själv. Dess eleganta och minimalistiska design passar perfekt i olika inredningsstilar och kan lyfta fram dina växter på ett stilfullt sätt.

Oavsett om du vill använda den inomhus eller utomhus, kommer denna krukvagn att vara en praktisk och estetiskt tilltalande lösning för att flytta och visa upp dina växter. Ge dina växter den uppmärksamhet de förtjänar med Bergs Potter – Rolling Stones Krukvagn med Hjul 35 cm Mörkgrå.

Artikelnr: 6977ce49dd87 Etiketter: , , , , ,