Robert Welch – Baguette Vintage Bestickset 24 delar

1,537.00 kr

Robert Welch – Baguette Vintage Bestickset 24 delar är ett elegant och tidlöst bestickset som kommer att ge en touch av klass till ditt matbord. Setet innehåller 24 delar och är tillverkat av högkvalitativt rostfritt stål, vilket gör det både hållbart och motståndskraftigt mot fläckar och korrosion.

Besticksetet har en vacker och stilren design med en klassisk form och en polerad yta. Varje del är noggrant utformad för att ge en bekväm och balanserad känsla i handen. Baguette Vintage bestickset är perfekt för både vardagsanvändning och speciella tillfällen.

Setet innehåller sex knivar, sex gafflar, sex matskedar och sex teskedar, vilket gör det komplett för att servera en måltid till sex personer. Varje del är välbalanserad och har en perfekt vikt för att ge en trevlig matupplevelse.

Det rostfria stålet gör att besticken är lätta att rengöra och tål maskindisk. De behåller sin glans och kvalitet även efter upprepade användningar. Dessutom är de motståndskraftiga mot fläckar och korrosion, vilket gör dem hållbara och långvariga.

Baguette Vintage bestickset är inte bara funktionellt, utan också en vacker tillsats till ditt matbord. Dess eleganta design och polerade yta kommer att imponera på dina gäster och ge en sofistikerad atmosfär till varje måltid.

Oavsett om du använder dem till vardags eller vid speciella tillfällen, kommer Robert Welch – Baguette Vintage Bestickset 24 delar att vara en pålitlig och stilfull följeslagare vid middagsbordet.