Solstickan – Solstickan Brandsläckare 2 kg Vit/Grå

Solstickan Brandsläckare 2 kg Vit/Grå är en högkvalitativ brandsläckare som är perfekt för att bekämpa mindre bränder i hemmet, på kontoret eller i andra inomhusmiljöer. Med sin kompakta design och lätta vikt är den enkel att hantera och använda i nödsituationer.

Denna brandsläckare är fylld med 2 kg pulver, vilket ger tillräckligt med släckningsmedel för att effektivt släcka mindre bränder. Pulvret är en blandning av ammoniumfosfat och ammoniumsulfat, vilket gör det effektivt för att släcka bränder i olika material som trä, papper, textilier, olja och elektriska apparater upp till 1000V.

Solstickan Brandsläckare 2 kg Vit/Grå är utrustad med en tryckventil som gör det enkelt att aktivera brandsläckaren. Den har också en tydlig tryckmätare som visar när brandsläckaren är redo att användas. Med sin ergonomiska handtag och enkel användning är den lämplig för både vuxna och äldre barn.

Brandsläckaren är tillverkad av högkvalitativt stål och har en vit/grå färg som passar in i de flesta inredningsstilar. Den har också en skyddande beläggning för att förhindra korrosion och hålla brandsläckaren i gott skick under lång tid.

Solstickan Brandsläckare 2 kg Vit/Grå är CE-märkt och uppfyller de europeiska säkerhetsstandarderna. Den levereras med en väggfäste för enkel förvaring och snabb åtkomst vid behov. Det rekommenderas att placera brandsläckaren på en lättillgänglig plats, borta från direkt solljus och värme.

Sammanfattningsvis är Solstickan Brandsläckare 2 kg Vit/Grå en pålitlig och effektiv brandsläckare som är idealisk för att bekämpa mindre bränder i hemmet eller på kontoret. Med sin kompakta design, lätta vikt och enkel användning är den ett viktigt verktyg för att säkerställa brandsäkerheten i olika inomhusmiljöer.