BRAUN – Multiquick 7 Stavmixer MQ7035X

1,037.00 kr

En kraftfull, smidig och mångsidig stavmixer i den prisbelönta MultiQuick serien från Braun.

Brauns stavmixers placerar sig alltid långt fram i olika stavmixer bäst i test genomgångar och så även denna.

Braun Multiquick 7 Stavmixer MQ7035X är en stavmixer som är gjord för att kunna användas till en mängd olika uppgifter i köket. Det är en kraftfull mixer med en effekt på 1000 Watt och ett antal olika medföljande avancerade tillbehör som gör att mixerstaven har ett stort antal användningsområden.

Stavmixern levereras med flera tillbehör och kan därför både hacka, vispa och mixa.

Själva motorn är försedd med Easy SmartSpeed-funtion som ger dig kontroll på hastigheten med bara en knapptryckning Tryck bara på kontrollknappen för att justera effekten och hastigheten, ju hårdare du trycker desto högre hastighet och kraftigare effekt.

Och för att det ska vara ännu lättare att mixa större matvaror så är knivbladen försedda med Brauns PowerBell Plus som ger ett större skärområde än andra stavmixers på marknaden.

Lägg till Brauns egenutvecklade och speciella ActiveBlade-teknik som rör sig uppåt och nedåt för att göra det enkelt att hacka nötter, ingefära eller andra svårdelade ingredienser.

Med en sådan här kraftfull mixer är det då perfekt att denna Braun Multiquick 7 Stavmixer även är försedd med SplashControl som är en unik anti-stänkdesign som gör att ingredienserna håller sig i sina byttor och inte sprids runt i ditt kök när du använder den till exempel när du ska använda mixerstaven till att göra smoothie eller soppa.

Stavmixern har dessutom en EasyClick-funktion som gör att det går både snabbt och enkelt att byta mellan tillbehören på denna stavmixer från Braun.

De tillbehör som medföljer för att underlätta din matlagning är:

Egenskaper och tillbehör för Braun Multiquick 7 Stavmixer MQ7035X

– MultiQuick 7 stavmixer med en kraftfull 1000 W motor för snabb och enkel matberedning.

– ActiveBlade-teknik vilket betyder att bladen rör sig uppåt och nedåt vilket förenklar när du ska hacka nötter, ingefära eller andra svårmixade ingredienser.

– Easy SmartSpeed ger dig kontroll med en tryckning. Tryck bara på kontrollknappen för att justera effekten och hastigheten.

– SplashControl-teknik gör att du slipper stänk när du mixar.

– PowerBell Plus-teknik har ett extra malningsblad som ger ett större skärområde som gör att du kan mixa hela livsmedel på bara några sekunder och gör det lättare att blanda stora och hårda ingredienser.

– Ett hacktillbehör på 500 ml tillverkat i BPA-fri plast som du kan hackaa kött, hårdost, nötter, örter, morötter och andra svåra livsmedel på några sekunder.

– Visptillbehör. En rejäl ballongvisp som blandar, rör om och framför allt vispar perfekt grädde och ägg till fluffiga efterrätter precis så som du vill ha konsistensen då du kan bestämma hastigheten från låg till hög själv. Detta tillbehör till Braun stavmixer Multiquick 7 är utmärkt när du ska göra egen aioli eller majonnäs.

– 600 ml BPA-fri plastbägare.

– Extra hårda rostfria stålblad