Bungalow – Lotus Servett 45×45 cm 4-pack Rubin

359.00 kr

Bungalow – Lotus Servett 45×45 cm 4-pack Rubin är en elegant och färgstark servett som passar perfekt för att ge en lyxig touch till din dukning. Med sin storlek och kvalitet är den både praktisk och stilfull.

Köp produkt

Bungalow – Lotus Servett 45×45 cm 4-pack Rubin är en elegant och stilfull servett som kommer att ge en touch av lyx till ditt dukade bord. Denna servett är tillverkad av högkvalitativt material och har en storlek på 45×45 cm, vilket gör den tillräckligt stor för att användas både till vardags och vid speciella tillfällen.

Servetten har en vacker rubinröd färg som kommer att ge en färgstark och livlig känsla till din dukning. Den har också en lotusmönsterdesign som ger den en unik och exklusiv touch. Mönstret är elegant och diskret, vilket gör att servetten passar perfekt till olika typer av dukningar och inredningsstilar.

Tack vare sin höga kvalitet är denna servett både mjuk och hållbar. Den är tillverkad av 100% bomull, vilket gör den skonsam mot huden och ger en behaglig känsla när du torkar dig. Dessutom är servetten lätt att tvätta och underhålla, vilket gör den praktisk och användarvänlig.

Detta 4-pack av Lotus Servett Rubin är perfekt för dig som vill ha en enhetlig och stilfull dukning. Med fyra servetter kan du enkelt duka upp för fler gäster eller använda dem vid olika tillfällen. De är också perfekta att ge som en present till någon som uppskattar vackra och funktionella heminredningsdetaljer.

Sammanfattningsvis är Bungalow – Lotus Servett 45×45 cm 4-pack Rubin en elegant och stilfull servett som kommer att ge en touch av lyx till ditt dukade bord. Med sin vackra rubinröda färg och lotusmönsterdesign är den perfekt för att skapa en enhetlig och stilfull dukning. Dess höga kvalitet och användarvänlighet gör den till ett utmärkt val för både vardag och speciella tillfällen.

Artikelnr: e45ffb51a6e0 Kategori: Etiketter: , , , , ,