Bungalow – Poonam Bordsduk 150×250 cm Fikon

1,049.00 kr

Bungalow – Poonam Bordsduk 150×250 cm Fikon är en elegant och färgstark bordsduk som ger en fräsch och livlig touch till ditt bord. Med sin storlek på 150×250 cm passar den perfekt för att skapa en vacker dukning.

Köp produkt

Bungalow – Poonam Bordsduk 150×250 cm Fikon är en vacker och elegant bordsduk som kommer att ge en touch av stil till ditt hem eller evenemang. Denna bordsduk är tillverkad av högkvalitativt material och har en storlek på 150×250 cm, vilket gör den perfekt för att täcka ett medelstort matbord eller användas som en dekorativ duk på ett buffébord.

Den fikonfärgade nyansen ger en sofistikerad och modern känsla till din inredning. Färgen är subtil och elegant, vilket gör att du kan matcha den med olika typer av dekor och färgscheman. Oavsett om du använder den till vardags eller vid speciella tillfällen, kommer denna bordsduk att ge en touch av lyx till din dukning.

Bordsduken är tillverkad av slitstarkt material som är både mjukt och tåligt. Detta gör att den kan användas om och om igen utan att förlora sin kvalitet eller färgintensitet. Dessutom är den lätt att rengöra och kan enkelt tvättas i maskin, vilket gör den praktisk och bekväm att använda.

Poonam Bordsduk har en vacker och detaljerad design med en subtilt mönster som ger den extra elegans. Mönstret är inspirerat av naturen och har en organisk känsla som kommer att komplettera olika typer av inredningsstilar. Detta gör att du kan använda denna bordsduk i olika rum och tillfällen, från vardagsrummet till matsalen eller trädgården.

Oavsett om du använder den för att skapa en elegant dukning till middagsbjudningar eller för att ge en touch av stil till din vardagliga måltid, kommer Bungalow – Poonam Bordsduk 150×250 cm Fikon att bli en viktig del av din inredning. Med sin höga kvalitet, vackra design och praktiska egenskaper är denna bordsduk ett utmärkt val för alla som vill skapa en elegant och sofistikerad atmosfär i sitt hem eller evenemang.

Artikelnr: 6ba26ab92c15 Kategori: Etiketter: , , , ,