Bungalow – Poonam Servett 45×45 cm 4-pack Fikon

359.00 kr

Bungalow – Poonam Servett 45×45 cm 4-pack Fikon är en set med fyra servetter i fikonmönster från varumärket Bungalow. Servetterna är 45×45 cm stora och är perfekta för att ge en färgstark och livlig touch till ditt bord.

Köp produkt

Bungalow – Poonam Servett 45×45 cm 4-pack Fikon är en elegant och stilren servett som kommer att ge en touch av lyx till ditt dukade bord. Denna servett är tillverkad av högkvalitativt material och har en storlek på 45×45 cm, vilket gör den perfekt för att placera under tallrikar eller använda som en dekorativ detalj på bordet.

Servetten har en vacker fikonfärg som ger en varm och inbjudande känsla till din dukning. Dessutom har den en diskret mönsterdetalj som ger en extra touch av elegans. Färgen och mönstret på servetten är noggrant utvalda för att passa in i olika inredningsstilar och tillfällen.

Poonam-servetten är inte bara vacker att se på, den är också praktisk och hållbar. Den är tillverkad av högkvalitativt bomullsmaterial som är mjukt och absorberande. Detta gör att servetten effektivt kan torka upp eventuella spill eller fläckar på bordet. Dessutom är den enkel att tvätta och kan användas om och om igen utan att förlora sin färg eller kvalitet.

Detta 4-pack av servetter är perfekt för att använda vid middagar, fester eller andra speciella tillfällen. Du kan enkelt placera dem på varje gästs tallrik eller använda dem som en dekorativ detalj i mitten av bordet. Oavsett hur du väljer att använda dem kommer de definitivt att ge en extra touch av elegans och stil till din dukning.

Sammanfattningsvis är Bungalow – Poonam Servett 45×45 cm 4-pack Fikon en vacker och praktisk servett som kommer att förhöja din dukning. Dess eleganta färg och mönster, tillsammans med dess högkvalitativa material, gör den till ett utmärkt val för alla tillfällen. Investera i dessa servetter och ge ditt bord en touch av lyx och stil.

Artikelnr: 467b7a84bc6b Kategori: Etiketter: , , , , ,