Caso – Mikrovågsugn MCG25 Chef Svart Svart

Caso MCG25 Chef Svart Svart är en stilren och kraftfull mikrovågsugn som passar perfekt för matlagning och uppvärmning av olika rätter. Den har en elegant design och erbjuder användarvänliga funktioner för enkel och effektiv användning.

Köp produkt

Caso – Mikrovågsugn MCG25 Chef Svart Svart är en högkvalitativ mikrovågsugn som erbjuder enkel och effektiv matlagning. Med sin eleganta svarta design passar den perfekt in i alla kök.

Denna mikrovågsugn har en kapacitet på 25 liter, vilket gör den tillräckligt stor för att tillaga och värma upp olika typer av mat. Den har en effekt på 900 watt, vilket ger snabb och jämn uppvärmning. Du kan enkelt välja önskad effektnivå och tid med hjälp av de intuitiva knapparna och den tydliga LED-displayen.

MCG25 Chef Svart Svart har flera praktiska funktioner som underlättar matlagningen. Den har en automatisk avfrostningsfunktion som snabbt och jämnt tinar upp fryst mat. Dessutom har den en grillfunktion som ger en krispig yta på dina rätter. Du kan också använda den inbyggda varmhållningsfunktionen för att hålla maten varm tills den är redo att serveras.

Denna mikrovågsugn är utrustad med en roterande tallrik som säkerställer att maten värms upp jämnt. Du kan enkelt ta bort tallriken för enkel rengöring. Dessutom har den en inbyggd belysning som gör det enkelt att övervaka matlagningen.

Säkerheten är också prioriterad i denna mikrovågsugn. Den har en barnlåsfunktion som förhindrar oavsiktlig användning av barn. Dessutom har den en inbyggd timer som stänger av mikrovågsugnen automatiskt när tiden är ute.

Caso – Mikrovågsugn MCG25 Chef Svart Svart är en pålitlig och användarvänlig mikrovågsugn som gör matlagningen enklare och bekvämare. Med sin stilrena design och praktiska funktioner är den ett utmärkt val för alla kök.

Artikelnr: 3ed68d146ca1 Etiketter: , , , ,