Caso – Vakuumförpackare VC100 Silver

Caso VC100 Silver är en effektiv vakuumförpackare som hjälper till att förlänga hållbarheten på matvaror genom att avlägsna luft och försegla påsar. Den har en stilren silverdesign och är enkel att använda.

Köp produkt

Caso – Vakuumförpackare VC100 Silver är en högkvalitativ vakuumförpackare som hjälper dig att förlänga hållbarheten på dina livsmedel. Med denna produkt kan du enkelt försegla och vakuumförpacka olika typer av matvaror, vilket minskar risken för försämring och förlängning av deras färskhet.

Vakuumförpackaren VC100 Silver är utrustad med en kraftfull motor och en enkel knapptryckning för att starta och stoppa processen. Den har också en justerbar svets- och vakuumtid, vilket gör det möjligt att anpassa förpackningen efter olika typer av livsmedel. Du kan enkelt välja mellan två olika förseglingslägen – ett för torra livsmedel och ett för fuktiga livsmedel.

Denna vakuumförpackare är utformad med en robust och elegant silverfärgad yta som passar perfekt in i de flesta kök. Den har också en kompakt design som gör att den tar minimalt med plats på köksbänken eller i skåpet när den inte används.

Förutom att förlänga hållbarheten på dina livsmedel, kan Caso – Vakuumförpackare VC100 Silver också användas för att marinera mat. Genom att vakuumförpacka maten med marinad kan smakerna tränga djupare in i livsmedlet och ge en mer intensiv smakupplevelse.

Denna vakuumförpackare levereras med en praktisk rulle av vakuumförpackningspåsar, vilket gör det enkelt att börja använda produkten direkt. Du kan enkelt skära påsarna i önskad längd och försegla dem med hjälp av vakuumförpackaren.

Sammanfattningsvis är Caso – Vakuumförpackare VC100 Silver en pålitlig och användarvänlig produkt som hjälper dig att förlänga hållbarheten på dina livsmedel. Med dess kraftfulla motor, justerbara svets- och vakuumtid samt möjlighet att marinera mat, är denna vakuumförpackare ett utmärkt tillskott till ditt kök.

Artikelnr: 9b05d6317fc5 Etiketter: , , ,