Craft – Mugg Blå Zig-Zag tapet Anna Broström Ek

Craft – Mugg Blå Zig-Zag tapet Anna Broström Ek är en vacker och unik mugg som är perfekt för att njuta av ditt favoritdryck. Muggen är tillverkad av högkvalitativt porslin och har en kapacitet på 350 ml, vilket gör den tillräckligt stor för att rymma en generös mängd kaffe, te eller varm choklad.

Designen på muggen är skapad av den svenska konstnären Anna Broström Ek och är inspirerad av den populära zig-zag tapeten. Den blåa färgen och de geometriska mönstren ger muggen en modern och stilren look som kommer att bli en snygg detalj i ditt kök eller på ditt skrivbord.

Muggen är inte bara vacker att titta på, den är också praktisk och bekväm att använda. Handtaget är ergonomiskt utformat för att passa perfekt i din hand och ger ett stadigt grepp. Muggen är också lätt att rengöra och kan enkelt diskas i diskmaskin.

Craft – Mugg Blå Zig-Zag tapet Anna Broström Ek är inte bara en mugg, det är också ett konstverk som du kan njuta av varje dag. Den är perfekt att använda hemma, på kontoret eller som en present till någon som uppskattar vacker design och kvalitet. Ge din dryck en extra touch av stil med denna fantastiska mugg.