de Buyer – Prima Matera Gryta Gjutjärnshandtag 20 cm Koppar

0.00 kr

de Buyer Prima Matera Gryta är en högkvalitativ gryta tillverkad av koppar och gjutjärn, med en diameter på 20 cm och bekväma handtag.

Köp produkt

de Buyer – Prima Matera Gryta Gjutjärnshandtag 20 cm Koppar är en högkvalitativ gryta som är tillverkad av det franska företaget de Buyer. Grytan är tillverkad av koppar, vilket ger den en elegant och stilren design som passar perfekt i alla kök.

Grytan har en diameter på 20 cm och är perfekt för att tillaga mindre portioner av soppor, såser, grytor och mycket mer. Den har en kapacitet på 2,5 liter, vilket gör den tillräckligt stor för att tillfredsställa dina matlagningsbehov.

En av de unika egenskaperna hos denna gryta är att den har gjutjärnshandtag. Dessa handtag är ergonomiskt utformade för att ge en bekväm och säker grepp under matlagningen. Gjutjärnshandtagen är också värmebeständiga, vilket gör att du kan använda grytan på spisen eller i ugnen utan att oroa dig för att bränna dig.

Grytan är tillverkad av koppar, vilket ger den utmärkta värmefördelningsegenskaper. Koppar är känt för att vara en av de bästa materialen för matlagning på grund av dess snabba och jämn uppvärmning. Detta gör att du kan laga mat på lägre temperaturer och spara energi samtidigt som du får perfekt resultat varje gång.

Grytan har också en inre beläggning av rostfritt stål. Denna beläggning gör att du kan laga mat utan att koppar kommer i kontakt med maten. Rostfritt stål är också lätt att rengöra och tål korrosion, vilket gör att grytan behåller sin vackra kopparfärg och kvalitet under lång tid.

de Buyer – Prima Matera Gryta Gjutjärnshandtag 20 cm Koppar är en investering för alla matlagningsentusiaster som uppskattar högkvalitativa köksredskap. Med sin vackra design, utmärkta värmefördelning och praktiska funktioner kommer denna gryta att bli en oumbärlig del av ditt kök.

Artikelnr: c94eeb2048c5 Kategori: Etiketter: , , , , ,