de Buyer – Prima Matera Kastrull Gjutjärnshandtag 14 cm Koppar

3,105.00 kr

de Buyer Prima Matera Kastrull är en högkvalitativ kastrull med gjutjärnshandtag och en diameter på 14 cm. Den är tillverkad i koppar och erbjuder en effektiv och jämn värmefördelning för optimal matlagning.

Köp produkt

de Buyer – Prima Matera Kastrull med Gjutjärnshandtag 14 cm i Koppar är en högkvalitativ kastrull som är perfekt för professionella kockar och matentusiaster. Tillverkad av koppar, är denna kastrull både vacker och funktionell.

Koppar är känt för sin utmärkta värmefördelning, vilket gör att maten kan tillagas jämnt och effektivt. Prima Matera-serien från de Buyer är speciellt utformad för att dra nytta av kopparens egenskaper och kombinerar den med en innovativ teknik. Kastrullen har en 2,5 mm tjock kopparplatta som sträcker sig ända upp till kanterna, vilket ger en jämn och snabb uppvärmning.

En av de unika egenskaperna hos denna kastrull är dess gjutjärnshandtag. Gjutjärn är känt för sin hållbarhet och värmebeständighet, vilket gör det till det perfekta materialet för handtaget. Handtaget är ergonomiskt utformat för en bekväm och säker hantering, även när kastrullen är varm.

Kastrullen har en diameter på 14 cm och en kapacitet på 1,2 liter, vilket gör den idealisk för att tillaga mindre portioner eller för att smälta smör och choklad. Den har också en rundad botten som gör det enkelt att röra om och vispa i kastrullen.

de Buyer – Prima Matera Kastrull med Gjutjärnshandtag 14 cm i Koppar är kompatibel med alla spishällar, inklusive induktion. Den kan också användas i ugnen upp till 220°C, vilket gör den mångsidig och praktisk.

Denna kastrull är inte bara en funktionell köksredskap, den är också en vacker tillskott till ditt kök. Kopparns naturliga glans och eleganta design gör att den sticker ut och blir en prydnad på din spis eller i ditt köksskåp.

Sammanfattningsvis är de Buyer – Prima Matera Kastrull med Gjutjärnshandtag 14 cm i Koppar en högkvalitativ kastrull som kombinerar kopparens utmärkta värmefördelning med gjutjärnets hållbarhet. Med sin ergonomiska design och mångsidighet är den perfekt för alla dina matlagningbehov.

Artikelnr: 8065b2628b1b Etiketter: , , , , ,