de Buyer – Prima Matera Traktörpanna Gjutjärnshandtag 24 cm Koppar

0.00 kr

de Buyer Prima Matera Traktörpanna är en högkvalitativ panna med gjutjärnshandtag och en diameter på 24 cm. Den är tillverkad i koppar och erbjuder en jämn och effektiv värmefördelning för perfekt matlagning.

Köp produkt

de Buyer – Prima Matera Traktörpanna Gjutjärnshandtag 24 cm Koppar är en högkvalitativ traktörpanna som är tillverkad av koppar och har ett robust gjutjärnshandtag. Denna panna är perfekt för professionella kockar och matentusiaster som vill ha en panna av högsta kvalitet.

Pannan är tillverkad av 90% koppar och 10% rostfritt stål, vilket ger den enastående värmefördelning och kontroll. Koppar är känt för sin snabba och jämn uppvärmning, vilket gör att du kan laga mat på en exakt temperatur och undvika överhettning. Rostfritt stål i botten av pannan ger extra hållbarhet och gör den kompatibel med alla typer av spisar, inklusive induktion.

Gjutjärnshandtaget är ergonomiskt utformat för en bekväm och säker hantering. Det är också värmebeständigt, vilket gör att du kan använda pannan i ugnen utan att oroa dig för att handtaget blir för varmt att hantera.

Pannan har en diameter på 24 cm, vilket gör den tillräckligt stor för att laga mat till en medelstor familj eller för att tillaga stora portioner. Den har också en hög kant, vilket gör den idealisk för att steka, sautera och reducera såser.

de Buyer – Prima Matera Traktörpanna Gjutjärnshandtag 24 cm Koppar är inte bara en funktionell köksredskap, den är också en vacker tillskott till ditt kök. Den kopparfärgade ytan ger pannan en elegant och klassisk look som kommer att imponera på dina gäster.

Sammanfattningsvis är de Buyer – Prima Matera Traktörpanna Gjutjärnshandtag 24 cm Koppar en högkvalitativ och mångsidig panna som är perfekt för alla som älskar att laga mat. Med sin överlägsna värmefördelning, hållbarhet och vackra design är denna panna ett utmärkt val för alla köksentusiaster.

Artikelnr: 639b872a25af Kategori: Etiketter: , , , , ,