Degrenne – Salam Espressokopp 11 cl Vit

127.00 kr

Degrenne – Salam Espressokopp 11 cl Vit är en elegant och stilren espressokopp som är perfekt för att njuta av en god espresso. Koppen är tillverkad av högkvalitativt porslin och har en vit färg som ger en ren och fräsch känsla.

Med en kapacitet på 11 cl är denna espressokopp perfekt för en enkel shot espresso. Den har en rundad form och en bekväm handtag som gör det enkelt att hålla i koppen och dricka espresso på ett elegant sätt.

Koppen är tillverkad av porslin av högsta kvalitet, vilket gör den tålig och hållbar. Den är också lätt att rengöra och kan enkelt diskas i diskmaskin. Dess vita färg ger en tidlös och klassisk look som passar in i alla kök eller kafémiljöer.

Degrenne – Salam Espressokopp 11 cl Vit är inte bara funktionell utan också estetiskt tilltalande. Dess enkla och eleganta design gör den till en perfekt present till kaffeälskare eller för att ge en touch av lyx till ditt eget kaffestunder.

Oavsett om du är en kaffeentusiast eller bara vill njuta av en god espresso, kommer Degrenne – Salam Espressokopp 11 cl Vit att vara en pålitlig och stilfull följeslagare.