Degrenne – Salam Fat till Espresso- Kaffe/Tekopp 16 cm Vit

97.00 kr

Degrenne – Salam Fat till Espresso- Kaffe/Tekopp 16 cm Vit är en elegant och stilren kopp som är perfekt för att njuta av din favorit espresso eller te. Koppen är tillverkad av högkvalitativt porslin och har en vit färg som ger en ren och fräsch känsla.

Med en diameter på 16 cm och en kapacitet på 100 ml är denna kopp perfekt för att servera en perfekt portion espresso eller te. Den har en bekväm och ergonomisk design som gör det enkelt att hålla och dricka från koppen.

Koppen är också utrustad med en praktisk fat som gör det enkelt att servera och hålla koppen på plats. Fatet är tillverkat av samma högkvalitativa porslin som koppen och har en perfekt passform för att hålla koppen stadigt.

Degrenne – Salam Fat till Espresso- Kaffe/Tekopp 16 cm Vit är inte bara funktionell, den är också vacker att titta på. Den har en minimalistisk design med rena linjer och en elegant form som kommer att komplettera vilken dukning som helst. Den vita färgen ger en tidlös och klassisk look som passar in i alla kök eller matsalar.

Denna kopp är också mycket hållbar och tålig. Den är tillverkad av porslin av högsta kvalitet som är motståndskraftigt mot repor och fläckar. Den tål också höga temperaturer, vilket gör den lämplig för användning i ugnen eller mikrovågsugnen.

Oavsett om du är en kaffeälskare eller teentusiast kommer Degrenne – Salam Fat till Espresso- Kaffe/Tekopp 16 cm Vit att bli en favorit i ditt kök. Dess eleganta design, hållbara material och praktiska funktioner gör den till det perfekta valet för att njuta av en kopp espresso eller te på bästa sätt.