Degrenne – Salam Te/Kaffekopp 25 cl Puderrosa

179.00 kr

Degrenne – Salam Te/Kaffekopp 25 cl Puderrosa är en elegant och stilren kopp som är perfekt för att njuta av en kopp te eller kaffe. Koppen har en kapacitet på 25 cl, vilket gör den tillräckligt stor för att rymma en generös mängd dryck.

Koppen är tillverkad av högkvalitativt porslin som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot fläckar och repor. Den har en vacker puderrosa färg som ger den en feminin och sofistikerad touch. Färgen är också tidlös och passar perfekt in i alla typer av inredningsstilar.

Salam Te/Kaffekopp har en ergonomisk design med en bekväm handtag som gör det enkelt att hålla och dricka från koppen. Handtaget är också tillräckligt stort för att passa de flesta handstorlekar. Koppen har också en bred öppning, vilket gör det enkelt att hälla i och dricka drycken utan att spilla.

En annan fördel med denna kopp är att den är lätt att rengöra. Den tål maskindisk, vilket sparar tid och gör det enkelt att hålla koppen ren och fräsch.

Degrenne – Salam Te/Kaffekopp 25 cl Puderrosa är inte bara en praktisk kopp, utan också en vacker inredningsdetalj. Den kan användas både i vardagen och vid speciella tillfällen, och kommer definitivt att imponera på dina gäster.

Sammanfattningsvis är Degrenne – Salam Te/Kaffekopp 25 cl Puderrosa en elegant och funktionell kopp som är perfekt för att njuta av en avkopplande stund med te eller kaffe. Med sin vackra puderrosa färg och hållbara design är den ett utmärkt val för alla te- och kaffedrickare.