DeLonghi – Kaffetamp

DeLonghi Kaffetamp är en praktisk och robust produkt som hjälper dig att packa kaffet jämnt och effektivt för att få en perfekt espresso varje gång.

Köp produkt

DeLonghi – Kaffetamp är en högkvalitativ och professionell kaffetamp som är perfekt för att packa kaffepulver i espressomaskinens filterkorg. Denna kaffetamp är tillverkad av rostfritt stål av högsta kvalitet, vilket ger den en robust och hållbar konstruktion.

Med en vikt på 350 gram ger denna kaffetamp en optimal tyngd för att packa kaffepulvret jämnt och effektivt. Den ergonomiska designen med en bekväm handtag gör det enkelt att använda och ger en stabil grepp under tampningen.

Kaffetampen har en diameter på 58 mm, vilket gör den kompatibel med de flesta espressomaskiner på marknaden. Den passar perfekt i filterkorgen och ger en jämn och konsekvent packning av kaffepulvret för att uppnå bästa möjliga extraktion och smak i din espresso.

DeLonghi – Kaffetamp är också utrustad med en platt basplatta som ger en jämn fördelning av trycket över hela kaffepulvrets yta. Detta hjälper till att undvika kanter och ojämnheter i tampningen, vilket kan påverka extraktionen och smaken på kaffet.

Denna kaffetamp är inte bara praktisk och effektiv, den är också en elegant och stilren tillägg till ditt kaffetillbehör. Den har en blankpolerad yta och en diskret DeLonghi-logotyp ingraverad på handtaget, vilket ger den en sofistikerad och professionell look.

Sammanfattningsvis är DeLonghi – Kaffetamp en pålitlig och högkvalitativ produkt som är perfekt för alla kaffeentusiaster och professionella baristor. Med sin robusta konstruktion, ergonomiska design och jämn tampning ger denna kaffetamp dig möjlighet att skapa perfekta espressoshots varje gång.

Artikelnr: cae4ff5642ba Etiketter: , , ,