Design House Stockholm – Elsa Beskow Mugg Tomtebobarnen 40 cl

211.00 kr

Design House Stockholm – Elsa Beskow Mugg Tomtebobarnen 40 cl är en vacker och färgglad mugg med motiv från Elsa Beskows klassiska bok “Tomtebobarnen”. Perfekt för att njuta av en varm dryck med en touch av nostalgi.

Köp produkt

Design House Stockholm – Elsa Beskow Mugg Tomtebobarnen 40 cl är en vacker och charmig mugg som är inspirerad av de älskade barnböckerna om Tomtebobarnen av författaren Elsa Beskow. Muggen är tillverkad av högkvalitativt porslin och har en kapacitet på 40 cl, vilket gör den perfekt för att njuta av en stor kopp varm dryck som kaffe, te eller varm choklad.

Muggen är dekorerad med en färgglad och detaljerad illustration av de söta Tomtebobarnen som leker i snön. Illustrationen är hämtad från originalböckerna och har en nostalgisk och tidlös känsla. Den vackra designen gör muggen till en perfekt present till både barn och vuxna som älskar Elsa Beskows sagovärld.

Muggen har en bekväm och ergonomisk form med en stadig handtag som gör den lätt att hålla i. Den är också lämplig för både varma och kalla drycker, vilket gör den mångsidig och användbar året runt. Muggen är även lämplig för användning i mikrovågsugn och diskmaskin, vilket gör den praktisk och enkel att rengöra.

Design House Stockholm är känt för sin höga kvalitet och sitt fokus på unik och tidlös design. Denna mugg är inget undantag och är tillverkad med omsorg och precision för att säkerställa att den håller länge och behåller sin skönhet över tid. Den är en perfekt kombination av funktionalitet och estetik och kommer att bli en favorit i ditt kök eller som en vacker inredningsdetalj.

Sammanfattningsvis är Design House Stockholm – Elsa Beskow Mugg Tomtebobarnen 40 cl en underbar mugg som är perfekt för att njuta av en varm dryck samtidigt som den sprider glädje och nostalgi med sina vackra illustrationer från Elsa Beskows sagovärld. Den är tillverkad av högkvalitativt porslin, har en bekväm form och är lämplig för både varma och kalla drycker. En perfekt present till både barn och vuxna som älskar Elsa Beskows sagor och värld.

Artikelnr: cfc83922f669 Etiketter: , , , ,