Emerio – Vattenkokare Sladdlös Glas 1,7 L

Emerio – Vattenkokare Sladdlös Glas 1,7 L är en stilren och praktisk vattenkokare som kommer att bli en oumbärlig del av ditt kök. Med sin eleganta design i glas och rostfritt stål kommer den att passa perfekt in i alla moderna kök.

Denna vattenkokare har en kapacitet på 1,7 liter, vilket gör att du kan koka upp till 7 koppar vatten åt gången. Detta är perfekt när du behöver snabbt och enkelt koka vatten till te, kaffe, soppor eller andra varma drycker och rätter.

Den sladdlösa designen gör det enkelt att hälla upp det kokta vattnet utan att behöva oroa dig för att sladden ska vara i vägen. Du kan enkelt ta med vattenkokaren till bordet eller serveringsplatsen utan att behöva dra med dig en sladd.

Vattenkokaren är utrustad med en kraftfull 2200 watts element, vilket innebär att vattnet kommer att koka upp snabbt och effektivt. Du behöver inte vänta länge på att få ditt varma vatten.

En av de bästa funktionerna hos denna vattenkokare är den automatiska avstängningsfunktionen. När vattnet har kokat klart kommer vattenkokaren automatiskt att stängas av för att undvika överhettning och spara energi. Detta är både säkert och praktiskt.

Vattenkokaren har också en inbyggd vattenmätare på sidan, vilket gör det enkelt att se hur mycket vatten som finns kvar i vattenkokaren. Du behöver inte längre gissa eller öppna locket för att kontrollera vattennivån.

Den ergonomiska handtaget är utformat för att vara bekvämt och säkert att använda. Du kan enkelt och säkert hälla upp det varma vattnet utan att riskera att bränna dig.

Rengöring av vattenkokaren är också enkelt. Den avtagbara filtern fångar upp eventuella kalkavlagringar och kan enkelt tas bort och rengöras. Vattenkokaren kan också enkelt torkas av med en fuktig trasa för att hålla den ren och fräsch.

Sammanfattningsvis är Emerio – Vattenkokare Sladdlös Glas 1,7 L en pålitlig och stilren vattenkokare som kommer att göra ditt vardagsliv enklare. Med sin kapacitet på 1,7 liter, snabba uppvärmningstid och praktiska funktioner är den perfekt för alla som behöver snabbt och enkelt koka vatten.