Eva Solo – Dricksflaska Recycled 0,5 L Cactus Green

262.00 kr

Eva Solo – Dricksflaska Recycled 0,5 L Cactus Green är en miljövänlig och praktisk dricksflaska som är tillverkad av återvunnen plast. Flaskan har en kapacitet på 0,5 liter och är perfekt att ha med sig på resor, i skolan, på jobbet eller under träningen.

Den här dricksflaskan är designad med fokus på både funktionalitet och stil. Den har en ergonomisk form som gör den enkel att hålla och dricka ur. Flaskan är också utrustad med en smart kork som gör det lätt att öppna och stänga flaskan med en hand. Korken är också läckagesäker, vilket gör att du kan bära med dig flaskan i väskan utan att oroa dig för att den ska läcka.

Eva Solo – Dricksflaska Recycled 0,5 L Cactus Green är tillverkad av återvunnen plast, vilket gör den till ett hållbart val för miljömedvetna konsumenter. Genom att använda återvunnen plast minskar man behovet av att producera ny plast och bidrar till att minska mängden avfall som hamnar i naturen.

Denna dricksflaska är också lätt att rengöra. Den kan enkelt skruvas isär för att komma åt alla delar och kan diskas i diskmaskin för enkel och bekväm rengöring.

Med Eva Solo – Dricksflaska Recycled 0,5 L Cactus Green kan du alltid ha din favoritdryck nära till hands. Den är perfekt för att hålla dig hydrerad under dagen och är ett miljövänligt alternativ till engångsflaskor. Med sin stilrena design och praktiska funktioner är denna dricksflaska ett utmärkt val för alla som vill kombinera stil, hållbarhet och bekvämlighet.