Eva Solo – Dricksglas Recycled 25 cl 4-pack

262.00 kr

Eva Solo – Dricksglas Recycled 25 cl 4-pack är en högkvalitativ produkt som är perfekt för att servera drycker på ett elegant och hållbart sätt. Dessa glas är tillverkade av återvunnet glas, vilket gör dem miljövänliga och bidrar till att minska avfallet.

Glasen har en kapacitet på 25 cl, vilket gör dem idealiska för att servera både vatten, juice, läsk och andra drycker. Den perfekta storleken gör dem också lämpliga för att användas vid middagar, fester eller andra tillfällen då man vill servera drycker till gästerna.

Designen på dessa glas är stilren och modern, vilket gör dem till en snygg och elegant tillskott till ditt kök eller matsal. De har en slank och ergonomisk form som ligger bekvämt i handen och ger en trevlig drickupplevelse.

Glasen är också mycket hållbara och tåliga, vilket gör dem lämpliga för daglig användning. De tål både maskindisk och handdisk, vilket gör dem enkla att rengöra och underhålla.

Eva Solo – Dricksglas Recycled 25 cl 4-pack är inte bara en praktisk och hållbar produkt, utan den är också ett miljövänligt val. Genom att välja återvunna glas bidrar du till att minska användningen av nya råmaterial och minskar därmed din miljöpåverkan.

Sammanfattningsvis är Eva Solo – Dricksglas Recycled 25 cl 4-pack en högkvalitativ och miljövänlig produkt som är perfekt för att servera drycker på ett elegant och hållbart sätt. Med sin stilrena design, bekväma form och hållbara material är dessa glas ett utmärkt val för alla som värdesätter både kvalitet och miljömedvetenhet.