Eva Solo – Greeen Tool Citruspress Grön

229.00 kr

Eva Solo – Greeen Tool Citruspress Grön är en praktisk och stilren citruspress som gör det enkelt att pressa färsk citrusjuice hemma. Denna citruspress är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och har en grön silikonhandtag som ger ett bekvämt grepp.

Med denna citruspress kan du enkelt pressa saft från citroner, limefrukter och apelsiner. Den är utformad med en smart konstruktion som gör att du kan pressa ut maximalt med juice utan att anstränga dig. Den har en effektiv pressmekanism som tar tillvara på varje droppe juice och separerar den från fruktköttet och fröna.

Eva Solo – Greeen Tool Citruspress Grön är utrustad med en praktisk pip som gör det enkelt att hälla upp juicen direkt i glas eller karaffer. Dessutom är den enkel att rengöra då den tål maskindisk. Du kan också enkelt skölja av den under rinnande vatten för snabb rengöring.

Denna citruspress är inte bara funktionell utan också estetiskt tilltalande. Den grönfärgade silikonhandtaget ger den en fräsch och modern look som passar perfekt in i köket. Dess kompakta storlek gör den också lätt att förvara när den inte används.

Eva Solo – Greeen Tool Citruspress Grön är en pålitlig och hållbar produkt som kommer att vara en oumbärlig hjälpreda i köket när du vill njuta av färskpressad citrusjuice. Med sin smarta design och högkvalitativa material är denna citruspress ett utmärkt val för alla citrusälskare.