Eva Solo – Grenn Tools Salladsslunga/Durkslag Grön

549.00 kr

Eva Solo – Grenn Tools Salladsslunga/Durkslag Grön är en praktisk och stilren produkt som gör det enkelt att tvätta och torka sallad och andra grönsaker. Denna salladsslunga/durkslag är tillverkad av högkvalitativt plastmaterial och har en grön färg som ger den en fräsch och modern look.

Produkten är utformad med en smart design som gör det enkelt att använda den. Den har en stor kapacitet och rymmer generösa mängder sallad eller grönsaker. Du kan enkelt lägga i dina tvättade grönsaker i durkslaget och sedan placera det inuti salladsskålen. Sedan är det bara att snurra på handtaget för att snabbt och effektivt torka av grönsakerna. Den inbyggda centrifugmekanismen gör att vattnet snabbt och enkelt separeras från salladen, vilket ger dig en torr och fräsch sallad på nolltid.

Salladsslungan/durkslaget har också en praktisk hällpip som gör det enkelt att hälla ut vattnet utan att behöva ta bort durkslaget från skålen. Detta sparar tid och minimerar röran i köket. Dessutom har den en stabil och halkfri bas som gör att den står stadigt på köksbänken.

Eva Solo – Grenn Tools Salladsslunga/Durkslag Grön är inte bara funktionell, den är också lätt att rengöra. Den kan enkelt sköljas av under rinnande vatten eller placeras i diskmaskinen för en grundligare rengöring.

Denna salladsslunga/durkslag är en perfekt köksredskap för alla som älskar att äta hälsosamt och vill ha en enkel och effektiv metod för att tvätta och torka sallad och grönsaker. Med sin stilrena design och praktiska funktioner kommer den definitivt att bli en favorit i köket.