Eva Solo – Nordic Kitchen Kopp med Fat 20 cl Svart

192.00 kr

Eva Solo – Nordic Kitchen Kopp med Fat 20 cl Svart är en stilren och funktionell kopp som är perfekt för att njuta av en varm dryck. Koppen är tillverkad av högkvalitativt stengods och har en elegant svart färg som passar in i de flesta kök och inredningsstilar.

Med en kapacitet på 20 cl rymmer koppen lagom mängd kaffe, te eller annan favoritdryck. Den har en bekväm och ergonomiskt utformad handtag som gör det enkelt att hålla i koppen utan att bränna sig. Dessutom är koppen lätt att rengöra och tål både maskindisk och mikrovågsugn.

Till koppen medföljer även ett matchande fat som är perfekt för att servera små tilltugg eller för att placera koppen på när den inte används. Faten är tillverkade av slitstarkt stengods och har en snygg svart yta som matchar koppen perfekt.

Eva Solo – Nordic Kitchen Kopp med Fat 20 cl Svart är en del av Nordic Kitchen-serien från Eva Solo, som kännetecknas av sin minimalistiska design och höga kvalitet. Koppen och fatet är både praktiska och stilrena och passar perfekt för både vardagliga och festliga tillfällen.

Oavsett om du vill njuta av en kopp kaffe på morgonen eller bjuda in vänner på afternoon tea, kommer denna kopp med fat att vara en perfekt följeslagare. Den eleganta svarta färgen och den gedigna kvaliteten gör den till en tidlös och hållbar produkt som du kommer att kunna njuta av under lång tid framöver.