Gejst – Molekyl Ljusstake Magnetkulor 43 cm 4-pack Mässing

2,199.00 kr

Gejst Molekyl Ljusstake är en elegant och modern ljusstake i mässing med magnetkulor som kan formas på olika sätt för att skapa unika ljusarrangemang. Paketet innehåller fyra stycken ljusstakar.

Köp produkt

Gejst – Molekyl Ljusstake Magnetkulor 43 cm 4-pack Mässing är en elegant och modern ljusstake som kommer att bli en iögonfallande detalj i ditt hem. Denna ljusstake är tillverkad av högkvalitativt mässing och har en unik design som inspirerats av molekylära strukturer.

Ljusstaken består av fyra magnetkulor som är sammanlänkade med tunna metallstänger. Varje magnetkula har en diameter på 43 cm och ger en imponerande storlek till ljusstaken. Den mässingsfärgade ytan ger en lyxig och sofistikerad känsla till produkten.

En av de mest intressanta egenskaperna hos denna ljusstake är att den kan formas och anpassas efter dina önskemål. Magnetkulorna kan enkelt flyttas runt och placeras i olika formationer, vilket ger dig möjlighet att skapa din egen unika design. Du kan experimentera med olika mönster och strukturer för att skapa en ljusstake som passar perfekt i din inredning.

Ljusstaken är också mycket praktisk eftersom den kan användas med olika typer av ljus. Du kan använda vanliga kronljus eller LED-ljus för att skapa en mysig och stämningsfull atmosfär i ditt hem. Den stabila konstruktionen gör att ljusstaken kan hålla flera ljus samtidigt utan att riskera att tippa.

Gejst – Molekyl Ljusstake Magnetkulor 43 cm 4-pack Mässing är inte bara en funktionell ljusstake, utan också en konstnärlig inredningsdetalj. Dess moderna och stilrena design kommer att komplettera vilket rum som helst, oavsett om det är i vardagsrummet, sovrummet eller matsalen. Den mässingsfärgade ytan ger en touch av elegans och lyx till din inredning.

Denna ljusstake är tillverkad av högkvalitativa material och har en hållbar konstruktion som kommer att hålla länge. Den är enkel att rengöra och underhålla, vilket gör den till en praktisk och långsiktig investering för ditt hem.

Sammanfattningsvis är Gejst – Molekyl Ljusstake Magnetkulor 43 cm 4-pack Mässing en imponerande och mångsidig ljusstake som kommer att bli en iögonfallande detalj i ditt hem. Dess unika design och möjlighet att anpassa formen gör den till en perfekt inredningsdetalj för alla rum. Investera i denna eleganta ljusstake och skapa en stämningsfull atmosfär i ditt hem.

Artikelnr: f022c11358e1 Kategori: Etiketter: , , , , , ,