Georg Jensen – Bernadotte Barnset 2 delar

781.00 kr

Georg Jensen – Bernadotte Barnset 2 delar är en elegant och tidlös produkt som är perfekt för att introducera barn till fina middagar och speciella tillfällen. Detta barnset är en del av den ikoniska Bernadotte-kollektionen, som är inspirerad av den svenska prinsen Sigvard Bernadottes design från 1930-talet.

Setet består av två delar – en gaffel och en sked – som är speciellt utformade för små händer. Varje del är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och har en blankpolerad yta som ger en elegant och sofistikerad look. Handtagen är ergonomiskt utformade för att vara bekväma att hålla i och har en diskret räfflad design som ger ett bra grepp.

Georg Jensen – Bernadotte Barnset 2 delar är inte bara vackert att se på, det är också praktiskt och hållbart. Setet är tåligt nog för att klara av daglig användning och kan enkelt rengöras i diskmaskin. Dessutom kommer det i en stilren presentförpackning, vilket gör det till en perfekt gåva till dop, födelsedagar eller andra speciella tillfällen.

Med Georg Jensen – Bernadotte Barnset 2 delar kan barnen känna sig som en del av de vuxnas middagsbord och lära sig goda bordsskick. Det är en produkt som kombinerar stil, funktionalitet och hållbarhet och kommer säkerligen att bli en uppskattad del av familjens servis i många år framöver.