Global – Global Knivskydd 20 cm

109.00 kr

Global Knivskydd 20 cm är ett skyddsfodral avsett för att bevara och skydda bladet på köksknivar upp till 20 cm i längd. Det hjälper till att förlänga knivens skärpa och förhindrar skador när kniven inte används.

Köp produkt

Global Knivskydd 20 cm är ett skyddstillbehör designat för att bevara och skydda bladet på din Global-kniv. Detta knivskydd är speciellt framtaget för att passa knivar med en bladlängd på upp till 20 cm. Tillverkat av hårdplast, erbjuder det robust skydd mot nötning och håller bladet vasst längre.

Knivskyddet är utformat med en öppning som gör det enkelt att sätta in och ta ut kniven. Insidan av skyddet har en mjukare plastfodring som förhindrar repor och skador på knivens blad under förvaring eller transport. Den slimmade formen säkerställer att knivskyddet inte tar upp onödig plats i kökslådan eller knivväskan.

Global Knivskydd 20 cm är också utrustat med en säkerhetsmekanism som håller kniven på plats när den är inskjuten i skyddet, vilket minimerar risken för att kniven glider ut oavsiktligt. Dessutom är knivskyddet lätt att rengöra och kan sköljas av under rinnande vatten för att hålla det hygieniskt.

Detta knivskydd är idealiskt för professionella kockar och hemmakockar som vill skydda sina investeringar i högkvalitativa knivar. Det är också en utmärkt lösning för att säkert transportera knivar till och från arbetsplatsen eller vid matlagningskurser. Med sin eleganta och funktionella design är Global Knivskydd 20 cm en oumbärlig tillbehör för alla som äger en Global-kniv eller annan kvalitetskniv med motsvarande storlek.