Global – Global Knivskydd 26 cm

139.00 kr

Global Knivskydd 26 cm är ett skyddsfodral avsett för att bevara och skydda bladet på köksknivar upp till 26 cm i längd. Det är tillverkat av hållbart material och designat för att passa Global-knivar, men kan även användas med andra knivmärken.

Köp produkt

Global Knivskydd 26 cm är ett skyddstillbehör designat för att bevara och skydda bladet på din Global-kniv. Detta knivskydd är speciellt framtaget för att passa Global-knivar med en bladlängd på upp till 26 cm, vilket gör det lämpligt för de flesta kockknivar och andra större knivar i Globals sortiment.

Knivskyddet är tillverkat av hårdplast, vilket ger en robust och hållbar konstruktion som effektivt skyddar knivens egg mot skador när den inte används. Insidan av skyddet är fodrad med ett mjukt material som förhindrar repor och håller kniven säkert på plats. Detta material bidrar även till att absorbera fukt, vilket är viktigt för att förhindra korrosion och rost på knivbladet.

Designen är enkel och funktionell med en svart färg som matchar Globals karakteristiska utseende. Knivskyddet är utformat med en öppning som gör det enkelt att sätta in och ta ut kniven, samtidigt som det sitter säkert runt bladet för att förhindra att kniven glider ut oavsiktligt.

Global Knivskydd 26 cm är ett viktigt tillbehör för den som vill förlänga livslängden på sin Global-kniv och se till att den förblir vass och i gott skick. Det är också ett utmärkt val för den som behöver transportera sina knivar på ett säkert sätt, vare sig det är till och från arbetsplatsen eller när man reser. Knivskyddet är lätt att rengöra och kan enkelt torkas av med en fuktig trasa vid behov.