Degrenne – Salam Gräddkanna 15 cl Svart

269.00 kr

Degrenne – Salam Gräddkanna 15 cl Svart är en elegant och praktisk gräddkanna som är perfekt för att servera grädde till kaffe, te eller andra varma drycker. Med sin stilrena design och svarta färg passar den perfekt in i alla typer av inredningsstilar och ger en touch av lyx till din servering.

Gräddkannan är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket gör den både hållbar och lätt att rengöra. Den har en kapacitet på 15 cl, vilket räcker för att servera grädde till flera koppar kaffe eller te. Den har också en praktisk pip som gör det enkelt att hälla grädden utan att spilla.

Salam Gräddkanna har en ergonomiskt utformad handtag som gör den bekväm att hålla i och hälla från. Handtaget är också isolerat, vilket gör att du inte bränner dig när du serverar varma drycker. Dessutom har gräddkannan en tättslutande lock som håller grädden fräsch och skyddad från smuts och lukt.

Denna gräddkanna är inte bara funktionell, den är också en vacker dekoration på ditt kaffebord eller i din kökshylla. Dess eleganta och minimalistiska design gör den till en perfekt present till någon som uppskattar både stil och funktionalitet.

Sammanfattningsvis är Degrenne – Salam Gräddkanna 15 cl Svart en högkvalitativ och stilren gräddkanna som är perfekt för att servera grädde till kaffe, te eller andra varma drycker. Dess eleganta design, hållbara material och praktiska funktioner gör den till en oumbärlig del av din servering.

Artikelnr: 84899c1194fc Etiketter: , , , , , , , , , ,