Graef – Vivo Skärmaskin för pålägg Slät + Tandad klinga

Graef Vivo Skärmaskin är en praktisk och mångsidig köksapparat som gör det enkelt att skära pålägg i både tunna och tjocka skivor med hjälp av en slät eller tandad klinga.

Köp produkt

Graef – Vivo Skärmaskin för pålägg Slät Tandad klinga är en högkvalitativ skärmaskin som är perfekt för att skära pålägg i tunna och jämna skivor. Denna skärmaskin är tillverkad av det välrenommerade tyska varumärket Graef, som är känt för sin precision och pålitlighet.

Skärmaskinen har en slät och tandad klinga, vilket ger dig möjlighet att skära pålägg i olika tjocklekar och texturer. Den släta klingan är idealisk för att skära tunna skivor av exempelvis skinka eller kalkon, medan den tandade klingan är perfekt för att skära hårdare pålägg som salami eller chorizo.

Med Graef – Vivo Skärmaskin kan du enkelt justera skivtjockleken efter dina preferenser. Maskinen har en praktisk vred på sidan som låter dig välja mellan skivor som är 0 till 20 millimeter tjocka. Detta gör det möjligt för dig att skapa skivor som passar perfekt till dina smörgåsar eller till och med till en elegant charcuteriebricka.

En annan fördel med denna skärmaskin är dess robusta och hållbara konstruktion. Den är tillverkad av högkvalitativa material som rostfritt stål och aluminium, vilket gör den både tålig och enkel att rengöra. Maskinen har också en stabil bas och halkfria fötter, vilket ger dig en säker och stabil skärupplevelse.

Graef – Vivo Skärmaskin är utrustad med en kraftfull motor som gör att klingan snurrar smidigt och effektivt. Maskinen har också en inbyggd säkerhetsfunktion som förhindrar oavsiktlig start, vilket ger dig extra trygghet under användningen.

Sammanfattningsvis är Graef – Vivo Skärmaskin för pålägg Slät Tandad klinga en pålitlig och högpresterande skärmaskin som kommer att göra det enkelt för dig att skära pålägg i tunna och jämna skivor. Med sin justerbara skivtjocklek, robusta konstruktion och säkerhetsfunktion är denna skärmaskin ett utmärkt val för alla som vill ha professionella resultat i sitt kök.

Artikelnr: 7fe579001582 Etiketter: , , , , , ,