GreenPan – Geneva Stekpannor Set 20+28 cm Rostfri

1,849.00 kr

GreenPan – Geneva Stekpannor Set 20 28 cm Rostfri är ett högkvalitativt stekpanneset som är perfekt för alla dina matlagningbehov. Setet innehåller två stekpannor i olika storlekar, en på 20 cm och en på 28 cm, vilket ger dig flexibilitet att laga allt från små portioner till stora måltider.

Dessa stekpannor är tillverkade av rostfritt stål av högsta kvalitet, vilket gör dem hållbara och tåliga nog att klara av daglig användning. Rostfritt stål är också känt för sin förmåga att fördela värme jämnt över ytan, vilket ger dig en jämn och effektiv matlagning.

En av de mest imponerande egenskaperna hos GreenPan – Geneva Stekpannor Set är deras non-stick-beläggning. Denna beläggning är tillverkad av keramiskt material och är helt fri från farliga kemikalier som PFOA och PFAS. Det betyder att du kan laga mat utan att behöva oroa dig för att dessa skadliga ämnen överförs till din mat.

Den non-stick-beläggningen gör också att maten inte fastnar på ytan, vilket gör rengöringen enkel och snabb. Du behöver inte längre skrubba och skrapa för att få bort matrester, vilket sparar tid och ansträngning.

GreenPan – Geneva Stekpannor Set har också ergonomiska handtag som är bekväma att hålla i och ger dig ett stadigt grepp. Handtagen är tillverkade av rostfritt stål och är designade för att vara värmebeständiga, vilket gör att du kan hantera stekpannorna säkert även när de är heta.

Dessa stekpannor är kompatibla med alla spishällar, inklusive induktion, vilket gör dem mångsidiga och användbara i alla kök. De är också ugnssäkra upp till 220°C, vilket ger dig möjlighet att använda dem för att tillaga eller värma mat i ugnen.

Sammanfattningsvis är GreenPan – Geneva Stekpannor Set 20 28 cm Rostfri en utmärkt investering för alla som älskar att laga mat. Med deras hållbara konstruktion, non-stick-beläggning och användarvänliga funktioner kommer dessa stekpannor att göra matlagningen till en enkel och njutbar upplevelse.