Hay – Bordstabletter Bamboo 2-pack Natur

279.00 kr

Hay Bordstabletter Bamboo 2-pack Natur är ett set med två bordstabletter tillverkade av naturligt bambumaterial. De ger ett enkelt och stilrent utseende till matbordet samtidigt som de skyddar ytan.

Köp produkt

Hay’s Bordstabletter Bamboo 2-pack i färgen Natur är en uppsättning av två eleganta och funktionella bordstabletter designade för att skydda ytor och tillföra en naturlig estetik till matbordet. Dessa bordstabletter är tillverkade av bambu, ett hållbart och miljövänligt material som är känt för sin hårdhet och slitstyrka.

Varje bordstablett har en rektangulär form med mjukt rundade hörn, vilket ger en modern och avslappnad känsla. Den naturliga färgen på bambun ger en varm och inbjudande ton som kompletterar en mängd olika dukningsstilar och färgscheman. Bambuns naturliga fiberstruktur är synlig på ytan, vilket ger en autentisk och rustik känsla.

Bordstabletterna mäter ungefär 34 cm i längd och 24 cm i bredd, vilket ger tillräckligt med utrymme för att placera tallrikar, bestick och glas utan att ta upp för mycket plats på bordet. De är lätta att rengöra med en fuktig trasa och kan snabbt torkas av efter användning, vilket gör dem praktiska för daglig användning.

Hay’s Bamboo bordstabletter är inte bara praktiska utan också en del av en större kollektion av bambuprodukter, vilket gör det möjligt att skapa en sammanhängande och stilfull dukning. De är perfekta för både vardagliga måltider och mer formella tillställningar, och deras tidlösa design säkerställer att de kommer att vara en uppskattad del av dukningen i många år framöver.