Hay – Flare Stripe Ljusstake 11×7,5 cm

479.00 kr

Hay – Flare Stripe Ljusstake är en dekorativ ljushållare med ett randigt mönster. Den mäter 11 cm i höjd och 7,5 cm i diameter.

Köp produkt

Produktbeskrivning:

Hay – Flare Stripe Ljusstake är en modern och dekorativ ljusstake som kombinerar enkelhet med en lekfull design. Denna ljusstake är designad för att passa in i en mängd olika inredningsstilar och tillföra en färgstark accent till hemmet. Med sina dimensioner på 11 cm i höjd och 7,5 cm i diameter är den kompakt nog att placeras på de flesta ytor utan att ta för mycket plats.

Ljusstaken är tillverkad av borosilikatglas, ett material som är känt för sin höga hållbarhet och värmetålighet, vilket gör den idealisk för användning med levande ljus. Glaset har en genomskinlig kvalitet som vackert fångar och reflekterar ljuset från ljuslågan.

Designen kännetecknas av dess vertikala ränder i olika färger som löper längs ljusstakens yttre. Dessa ränder ger en dynamisk och modern känsla, samtidigt som de skapar en intressant visuell effekt när ljuset skiner genom dem. Färgschemat är noggrant utvalt för att skapa en harmonisk men ändå iögonfallande look.

Flare Stripe Ljusstake från Hay är utformad för att hålla ett standardstorlekstealight eller ett mindre blockljus. Den breda öppningen upptill säkerställer att ljuset är lätt att tända och släcka, och den robusta basen ger stabilitet för att förhindra att ljusstaken välter.

Denna ljusstake är inte bara en praktisk ljuskälla utan också ett konstverk som kan njutas även när den inte är tänd. Den passar perfekt som en del av en middagsdukning, på en fönsterbräda, eller som en del av en stilleben på ett sidobord eller en hylla. Med sin unika design och kvalitetsmaterial är Hay – Flare Stripe Ljusstake en elegant och funktionell tillägg till varje hem.