Hay – Ljus randigt 24 cm Bordeaux/Röd

45.00 kr

Hay – Ljus randigt är ett 24 cm högt ljus med ett randigt mönster i färgerna bordeaux och rött. Produkten är en del av inredningsvarumärket Hays sortiment.

Köp produkt

Produkten “Hay – Ljus randigt 24 cm Bordeaux/Röd” är ett dekorativt stearinljus från det danska designföretaget Hay. Ljuset mäter 24 centimeter i höjd och har en distinkt randig design som kombinerar nyanser av bordeaux och röd. Denna färgkombination ger ljuset en varm och inbjudande känsla, vilket gör det till en attraktiv inredningsdetalj för många olika rum och stilar.

Ljuset är tillverkat av en högkvalitativ paraffinblandning som säkerställer en lång och jämn brinntid. Den randiga effekten uppnås genom att noggrant lager av färgat vax appliceras för hand, vilket gör varje ljus unikt. Den tjocka diameteren på ljuset säkerställer att det står stadigt på en ljusstake eller en platt yta, och den robusta konstruktionen minimerar risken för droppande och rinnande vax.

Hay är känt för sin minimalistiska och funktionella design, och detta ljus är inget undantag. Det enkla men ändå iögonfallande mönstret gör det till ett utmärkt komplement till moderna hem, samtidigt som det tillför en touch av färg och värme. Ljuset kan användas som en del av en större dekoration, till exempel som en del av en middagsdukning, eller som ett enskilt blickfång på en hylla eller ett bord.

Förutom dess estetiska kvaliteter är ljuset också praktiskt för att skapa en mysig atmosfär i hemmet. Den lugna lågan och den mjuka glöden från det randiga ljuset kan bidra till att skapa en avkopplande miljö, perfekt för avslappning efter en lång dag.

Sammanfattningsvis är “Hay – Ljus randigt 24 cm Bordeaux/Röd” ett stilfullt och kvalitativt ljus som kombinerar dansk design med funktionalitet och atmosfär. Dess unika utseende och högkvalitativa material gör det till ett eftertraktat objekt för dem som uppskattar design och vill tillföra en varm och välkomnande känsla till sitt hem.

Artikelnr: 40c51adf6ad4 Etiketter: , , , , , , , , ,