Hay – Spin Skål 2-pack Rosa/Vit

549.00 kr

Hay – Spin Skål 2-pack Rosa/Vit är ett set med två skålar i en lekfull design med en distinkt spiralstruktur. Skålarna är tillverkade i stengods och kommer i en kombination av rosa och vit färg.

Köp produkt

Produkten “Hay – Spin Skål 2-pack Rosa/Vit” är ett set av två skålar designade av det danska designföretaget Hay. Dessa skålar är en del av Spin-kollektionen som kännetecknas av sin enkla men ändå lekfulla design.

Skålarna är tillverkade av slitstarkt porslin, vilket gör dem både hållbara och lämpliga för dagligt bruk. De har en unik form med en svängd kant som ger dem ett dynamiskt och modernt utseende. Den svängda kanten fungerar inte bara som en designelement utan också som en praktisk funktion som gör skålarna lätta att hålla i och servera från.

Färgsättningen i detta 2-pack är en kombination av mjuka och lugnande toner med en skål i en pastellrosa nyans och den andra i en ren vit färg. Denna färgkombination ger en estetiskt tilltalande kontrast och gör att skålarna kan passa in i många olika inredningsstilar.

Skålarnas storlek är anpassad för att vara mångsidiga i användning, vilket gör dem perfekta för att servera allt från frukostflingor till snacks eller efterrätter. De kan även användas för att förvara små föremål som nycklar eller smycken.

Skålarna är mikrovågsugnssäkra, vilket innebär att de kan användas för att värma mat, och de är även diskmaskinssäkra för enkel rengöring.

Hay är känt för sin skandinaviska designestetik som fokuserar på funktionalitet, enkelhet och färg, och Spin Skål 2-pack Rosa/Vit är inget undantag. Dessa skålar kombinerar praktisk användning med en modern och stilren design som gör dem till ett attraktivt tillägg i köket eller på matbordet.