Heirol – Bakform 23×7,5 cm

227.00 kr

Heirols bakform är 23×7,5 cm stor och är perfekt för att baka olika typer av bakverk. Den är tillverkad av högkvalitativt material och ger jämn och fin bakning varje gång.

Köp produkt

Heirol – Bakform 23×7,5 cm är en högkvalitativ bakform som är perfekt för att skapa läckra bakverk. Denna bakform är tillverkad av robust och hållbart material som garanterar långvarig användning.

Med sina dimensioner på 23×7,5 cm är denna bakform idealisk för att baka mindre tårtor, bröd eller pajer. Dess kompakta storlek gör den lätt att hantera och förvara i köket.

Bakformen är utrustad med en non-stick-beläggning som förhindrar att bakverket fastnar i formen. Detta gör det enkelt att ta ut bakverket utan att det går sönder eller fastnar i kanterna. Non-stick-beläggningen gör också rengöringen enkel och smidig.

Heirol – Bakform 23×7,5 cm har en jämn och jämn värmefördelning, vilket säkerställer att ditt bakverk blir jämnt gräddat och får en perfekt gyllenbrun yta. Du behöver inte oroa dig för ojämnt gräddade kanter eller brända fläckar.

Bakformen är även ugnssäker och kan användas vid höga temperaturer utan att deformeras eller skadas. Den tål temperaturer upp till 230 grader Celsius, vilket gör den perfekt för alla typer av bakning.

Heirol – Bakform 23×7,5 cm har en stadig och ergonomisk design med en praktisk handtag som gör det enkelt att hantera formen. Handtaget är tillverkat av värmeisolerande material för att förhindra brännskador när du tar ut formen från ugnen.

Denna bakform är också lätt att rengöra. Du kan enkelt tvätta den för hand eller placera den i diskmaskinen för enkel och bekväm rengöring.

Sammanfattningsvis är Heirol – Bakform 23×7,5 cm en pålitlig och praktisk bakform som kommer att hjälpa dig att skapa fantastiska bakverk varje gång. Med sin hållbara konstruktion, non-stick-beläggning och jämn värmefördelning är denna bakform ett oumbärligt verktyg i köket.

Artikelnr: 78f871b54b3c Etiketter: , , ,