Heirol – Serveringsbräda 39×12 cm Ek

259.00 kr

Heirols serveringsbräda i ek är en stilren och praktisk produkt som passar perfekt för att servera mat och dryck på ett elegant sätt. Brädan är tillverkad i högkvalitativt trä och har en storlek på 39×12 cm.

Köp produkt

Heirol – Serveringsbräda 39×12 cm Ek är en elegant och praktisk serveringsbräda som är tillverkad av högkvalitativ ek. Med sina mått på 39×12 cm är den perfekt för att servera olika typer av mat och tilltugg.

Denna serveringsbräda är tillverkad av ek, vilket ger den en naturlig och rustik känsla. Ek är också känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot fläckar och repor, vilket gör att brädan kommer att hålla länge och behålla sin vackra finish.

Brädan har en praktisk storlek som gör den lätt att hantera och använda. Den är tillräckligt stor för att rymma olika typer av mat, men samtidigt tillräckligt kompakt för att vara lätt att förvara när den inte används.

Serveringsbrädan har en slät och jämn yta, vilket gör den perfekt för att skära och servera olika typer av mat. Den kan användas för att servera ost, charkuterier, frukt, bröd eller andra tilltugg. Dessutom kan den även användas som en elegant bricka för att servera drycker eller som en dekorativ detalj på matbordet.

Heirol – Serveringsbräda 39×12 cm Ek är en mångsidig och stilren produkt som passar perfekt för både vardagliga tillfällen och festliga tillställningar. Den är enkel att rengöra och kan torkas av med en fuktig trasa eller diskas för hand.

Med denna serveringsbräda kan du enkelt och elegant presentera och servera mat till dina gäster. Dess naturliga och rustika utseende kommer att ge en extra touch av elegans till din matupplevelse.

Artikelnr: 28af47114291 Etiketter: , , , ,