Heirol – Vinkylare 12 cm

560.00 kr

Heirol – Vinkylare 12 cm är en kompakt och praktisk vinkylare som håller din vinflaska sval under längre tid. Den är perfekt för att njuta av välkylda viner vid middagar och fester.

Köp produkt

Heirol – Vinkylare 12 cm är en praktisk och stilren vinkylare som hjälper dig att hålla din favoritvin svalt och fräscht under långa middagar eller fester. Med en diameter på endast 12 cm är den kompakt och tar minimalt med plats på bordet eller i kylskåpet.

Denna vinkylare är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket ger den en elegant och modern design. Den är utformad för att passa de flesta standardstorlekar på vinflaskor och kan enkelt placeras över flaskhalsen för att kyla ner vinet snabbt.

För att använda Heirol – Vinkylare 12 cm behöver du bara placera den i frysen i cirka 2 timmar innan användning. När den är tillräckligt kall kan du enkelt ta ut den och sätta den över vinflaskans hals. Den kalla vinkylaren kommer att hålla vinet svalt under en längre tid, vilket gör att du kan njuta av din favoritvin i rätt temperatur.

Det bästa med denna vinkylare är att den inte kräver någon is eller vatten, vilket eliminerar risken för att vinet blir utspätt. Dessutom är den enkel att rengöra – du kan enkelt skölja av den under rinnande vatten eller diska den för hand.

Heirol – Vinkylare 12 cm är perfekt för både hemmabruk och professionell användning. Den är idealisk för middagar, grillfester, picknickar eller andra tillfällen där du vill hålla ditt vin svalt och fräscht. Dess kompakta storlek gör den också lätt att ta med sig på resor eller utflykter.

Sammanfattningsvis är Heirol – Vinkylare 12 cm en stilren och praktisk vinkylare som hjälper dig att hålla ditt vin svalt och njutbart under långa perioder. Med sin eleganta design och enkel användning är den ett perfekt tillbehör för alla vinälskare.

Artikelnr: 0dd45c03ecf0 Etiketter: , , , ,